sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Jou!

Pari yötä lähtöön, jee!
Koko viikko on ollut kyllä mahdottoman kiireinen töiden ja muiden juoksevien asioiden puolesta. Onneksi oon päässyt hyvin liikkeelle ja treenaamisen makuun sairastelun jälkeen. Usko meinasi jo jossain vaiheessa loppua ja muuttua luulosairaudeks, kun joka ikinen aamu hätäilin nenän tukkoisuutta tai kurkun karheutta. Treenit ovat olleet kevyitä, mutta olo on ollut sen puolin kuitenkin suht hyvä!

Tänään ajattelin aloittaa hyvissä ajoin pakkaamisen. Pakkaaminen ei ole ollenkaan mun lempipuuhaa, varsinkaan fillarin sovittaminen lentolaukkuun. Nimittäin pari kertaa kohteessa oon löytänyt pyöräni laukun uumenista huolella rutttaantuneena. Siinä ei paljoa katkennut takahaarukka mieltä lämmitä... Pistän nämä surkeat sattumukset kyllä enemmän huonoon tuuriin kuin pakkaajan piikkiin, köhköh.

Huomenna on vielä normaali työpäivä. Tiistaina sitten starttaa matka, lento lähtee onneksi Oulusta. Välistoppi Helsinki-Vantaalla, josta matka jatkuu Alicanteen. Keskiviikkona sitten viiletellään jo täyttähäkää pitkin pikiteitä!

Lepposaa sunnuntaita!!! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti