sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Season 2018 is here!

BOOM! Pikainen tilannepäivitys.

Vähiin käy ennen kuin loppuu, työpäivät siis.Voe mahoton, pian vaihtuu talviset maisemat pikitiehen ja aakeeseen laakeeseen peltomaisemaan.

Ensi viikolla nokka kohti Helsinki-Vantaata ja sunnuntaina norski lennättää Espanjaan. Siellä pienen porukan kanssa 14 vrk leiri Deniassa. Tarkoitus saada taas tuntumaa talven jälkeen maantiehen ja uuteen työkaluun (new BMC machine has landed also). So excited!

Siitä sitten suoraan Hollantiin ja takaisin tuttuun ja turvalliseen Stolwijkiin. Samat tutut ympyrät, kun asuinpaikka pysyy samana kuin viime kaudellakin. Ei tarvi jänskättää niin paljon, kun tietää tasan minne on menossa ja mitä tuleman pitää.

Tänä vuonna ajan ARC Ulysses - seurassa ja Team Noord-Holland joukkueessa. Seuralla on pitkät perinteet pyöräilyn saralla ja joukkueella hyvä kilpailuohjelma. Joukkue muodostuu alueen kuuden seuran kuskeista ja yhteistyötä on luvassa myös brittien kanssa.

Kesä tulee olemaan kyllä varsin kiireinen, ens viikon aikana lyödään kisapäivät joukkueen kanssa lukkoon. Tiedossa on sekä kansallisia kisoja Hollannissa ja Belgiassa sekä klassikkoja ja UCI-kisoja. Lisäksi vielä joukkueen leiritykset sekä etappikisat. Double-excited!

Tästä se taas lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti