torstai 25. helmikuuta 2016

Day 2.

Sanoinkuvaamaton fiilis! Aaurinko paistaa, ei ole sataa vaatekertaa niskassa ja puhdasta baanaa riittää upeine maisemineen silminkantamattomiin.Haettiin eilen illasta kentältä mun fillari ja sentään löyty ehjänä, vaiks laukusta olikin parit pyörät alta kadoksissa. Tänään päästiin siis ikuisuudelta tuntuneen odotuksen jälkeen yhdessä polkeen! Kevyt herättelylenkki tehtiin heti aamun sarastaessa korkealla kadenssilla ja valmisteltiin kroppaa vastaanottamaan aamupalan raviteikkaat ravintoaineet. Varsinainen treeni ajettiin reipas kolme tuntia, himpun verran vajaa satku vaihtelevassa maastossa ja yllättävän kovassa puhurissa. Mut oli kyllä niiiiiiiiin siistiä päästä ajaa, huhhhuhh.

Ollaan syöty itsemme tosi kivoiks ja iltajumppailutkin tehty. Ei mee siis yhtään hullummin. 
Iltaisin kokoonnutaan yhdessä eri teemojen merkeissä, pidetään hyvä huoli sekä kehonhuollosta että ryhmäytymisestä. Mut monipuolinen päiväohjelma onkin homman suola. 

Huomenissa suunnataan auringon noustessa piitsille aamuverkalle ja tiedossa olis fillarin kans vähän pidempää siivua ja syventymistä joukkueajon syövereihin.

Ps. Tuoreet mandariinit ja appelsiinit on melko kovassa huudossa meidän casa villassa.3 kommenttia:

 1. Hienoa, että ajopeli oli ehjänä ja olet päässyt itse asiaan! Ai että. Täällä lähes -20C ja metri lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se hippasen jänskätti. Onneks kaikki ok ja pääs sorvin ääreen 👏 juu niin kuulinkin, talvista on :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista