perjantai 26. helmikuuta 2016

Day 3.

Täällä nousee enemmän kuin mielellään kukonlaulun aikaan haistelemaan kevyttä merituulta ja kattelee auringonnousua. Aamutreenit viereisellä rannalla hiekalla juostessa karistaa hyvin kyllä unihiekat mennessään.
Tänään oli kyllä hyvä reittivalinta, vaikkakin vedettiin hieman offtrailia pyörät olalla. Ja kyllähän lenkin kuvaan kuuluu, että täytyy ainakin yksi renkaan vaihto suorittaa. Ihan vielä ilma ei ole tarpeeksi lämmin rusketusrajojen saantiin, varsinkin pitkissä vauhdikkaissa laskuissa piti vetää kampetta lisää niskaan. Tuuli on melko kylmä vielä. Vedettiin tänään enemmän ylämäkivoittoinen treeni, mittarin ajastin pysähtyi reilun viiden tunnin kohdille. Päästiin hyvin treenaamaan myös joukkueajoa, mikä on ennen tulevia kisoja enemmän kuin tärkeetä. Varsinkin kun tiimissä on uusia kuskeja. Ajaminen täytyy hioa hyvin yhteen.

Vielä luvassa iltajumppailut! Huomenna homma jatkuu pitkällä siivulla,  katsotaan mitäs maestro on keksiny päänmenoks. :)

Ohjelma on hyvin intensiivinen, mut niin pitää ollakin. Aamu-ja iltatreenit päätreenin lisäks tukee kokonaisuutta hyvin. Sitä vartenhan leirillä ollaan, et saadaan hyviä kehittäviä yhteisharjoituksia sekä turneekestävyyttä kauden alla.

Tosta pieni klippi tän päivän menosta:


https://m.facebook.com/groups/132297723602428?view=permalink&id=592396944259168

2 kommenttia:

  1. Hyvä Rosa! :)

    Nyt pääsen seuraamaan miten sun hommat etenee. Tsemii.

    - Juuso Fani:P

    VastaaPoista