lauantai 27. helmikuuta 2016

Day 4.

Selkä kyyryssä, pää matalana nokka kohti tietä. Ohjattavuus kärsii aika ajoin hullunkurisesti. Jalat tahtoo pistää lisää vauhtia, mut edessä on jäätävä vastavoima. Vitsi ei lennä ja kädet tutisee.

One Word. Työmiehenpäivä. Sellainen oli tänään. Oven takana odotti karu totuus siitä, mitä tuleman pitäisi. Kolme tuntia vastaseen, tunti myötäseen oli tän päivän teema. Eli päästiin ihan huolella puskemaan vastatuuleen. Keli oli yöllä muuttunu melekosen hurjaksi. Mut karu totuus on, ettei keliä voi kisoissakaan valita. Silti pystyttiin positiivisella mielellä koko treeni, varsinkin palatessa, kun päästiin pyörittää ihan kunnolla vuorovetoa. Mitenkäs ne jalat tuntukaan niin kevyiltä...?

Asenteella on ihan h*toikseen merkitystä. Jos sitä vaan ajattelee, et ompa tää homma ihan sieltä itestään niin silloin se myös kans on. Onneks tytöt on sen verta letkeetä porukkaa, ettei ees hankalat keliolosuhteet, eksymisen taikka välinerikko pyyhi Naantalin aurinkoa pois kasvoilta. Lisää tälläsii päiviä siis!!!

Huomenna chillataan, pari tuntia mukavaa pyörittelyä tiedossa sekä kaluston huoltoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti