maanantai 15. helmikuuta 2016

Lähtölaskenta!

Adios amigos! Eiku... hola!
Viikon päästä tää tyttö vaihtaa nämä lumiset maisemat johinkin lämpöisempään. Pakkaan kimpsut ja kampsut ja suuntaan etelän maalle!

Vihdoin edessä on ensimmäinen treenileiri, jota oon oottanu kuin kuuta nousevaa. Tarkoitus oli jo ennen vuoden vaihdetta hypätä etelän koneeseen, mutta suunnitelmat piti laittaa pariin otteeseen uusiksi. Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanotaan.

Paikkana tälläkin kertaa Espanjan Denia, 23.2-8.3. Elikkäs hyvä setti tiedossa. Leiri on SFI:n järjestämä ja meidän tiimin kuskeja lähtee ajamaan yhteensä viisi. Hyvät senssit siis tiedossa! Leirillä on nyt tarkoituksena saada mahdollisimman paljon kilsoja jalkoihin eli tiedossa on siis määrää, määrää, määrää... ihanata!


Pieni varjo lankesi tälle kaikelle iloisuudelle, kun pitemmän rankan treenijakson jälkeen flunssa tuli ja kaato mut vällyjen alle. Ei edes positiivinen asenne kaiken inkiväärivitamiinivalkosipuliyrttitankkauksen ja desifiointiaineen lisäksi pitäny pöpöä loitolla. Täällä on joku karmea aalto hyökyny paikkakunnan yli, tuntuu että kaikki on ollut jos jonkonmoisen taudin kourissa viime aikoina. Mut eipä vaivuta synkkyyteen! Viikko meni totaalilevossa, viime viikon kattelin ja kuulostelin tilannetta ja sama meno jatkuu tälläkin viikolla. Pääasia, että leirille päästään täysin terveenä ja toipuneena, jotta tuosta kahdesta viikosta saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti.


Palaan piakkoin asiaan, pysykääs kuulolla! :) -R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti