maanantai 8. helmikuuta 2016

Mitä & miksi?

Oon vähän semmonen tyyppi, että kun innostus pääsee valloilleen, niin innostun kans sitten ihan tosissaan, eikä silloin mennä puolilla valoilla. Vihdoin ja viimein päätin sitten uskaltaa tehdä oman blogin, kuin siistiä! Oon melekosen täpinöissään tästä hommasta ja pää ihan kuhisee tosi paljon ajatuksia ja jutun aiheita, joita halluun julukistaa maalimalle! En millään meinaa pysyä pöksyissäni tällä hetkellä, saako hieman hehkuttaa?

Noh, mistäs kaikki sitten lähtikään? 
Ajatus blogin perustamisesta lähti ehkäpä siitä, että mietin tuossa taannoin, (kun rehellisiä ollaan, niin aika päiviä sitten), että tekasempa oman blogin. Koska kaikki tekee niin -  asenteella. Onneksi en heti silloin aloittanut tekstien postaamista, sillä oma asenne kirjoittamiseen ja varsinkin siihen sisältöön, on melekosesti muuttunut noista ajoista. Blogista olis varmasti tullu ihan kauheen jäykkä, yli-asiallinen ja väritön, joka olis pitäny kynsin ja hampain kiinni tiukasta asialinjasta. Joo, ei kiitos. Ei ihan passaa meikäläisen malliin. 

Myönnettäköön, että oon kuluttanut kuukauden päivät selaillessa ja tutkaillessa netin syövereissä laajalti olemassaolevaa blogitarjontaa. Ja sitähän löytyy yllin kyllin laidasta laitaan. Ehkäpä hyvä niin, että tein pienen tutkimusmatkan, sillä nyt olen löytänyt sen oman tyylin kirjoittamiseen. Ja varsinkin tajunnut sen, mitä ja miksi haluan kirjoittaa tekstejä luettavaksi ja jaettavaksi.  

Haluan kirjoittaa ja tulen kyllä kirjoittamaankin rennon rehellisellä otteella. Mulle on tärkeää (kerta nyt lähdin näille raiteille), että jutut kuvastavat omaa ajatusmaailmaani ja kumpuilevat pitkälti omista kokemuksista ja minusta itsestä. 

Jutut tulevat pyörimään hyvin vahvasti urheilun ympärillä. Niin kuin tuolla blogin kuvauksessa jo tarkoitusta vähän avasinkin. Ekassa postauksessa oli myös pientä stooria musta ja osviittaa siitä, mitä tuleman pitää.  Urheiluhan on itsessään jo niin laaja käsite ja hankala lokeroida yhteen tiettyyn boxiin. Tulen jakamaan juttuja arjesta ja kaikesta siitä, mitä kilpaurheiluun voikaan liittyä. Yleisestikin kokonaisvaltainen hyvinvointi on mulle se thing ja tärkeä asia. Varmastikin tulen julkaisemaan jos jonkinmoista treenivinkkiä ja superhyviä kokkinurkkauskokemuksia niin kuvin että videoin.

Valehtelisin jos väittäisin, etten salaa toivoisi saavani aikaan / antavani lukijoille hyviä ja positiivisia fiiliksiä, vinkkejä ja tsemppiä tekemiseen taikka muuten vaan lepposta päiväkahviluettavaa. U name it!


                                                          

- Rosa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti