sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Eka treenipäivä pulkassa

Sää suosi tänään pohjoisen tyttöä, lämpöä tultiin hakemaan ja sitä myös aurinko polkijoille soi. Aloitettiin tänään siis fiilistellen, pikkuporukassa kierrettiin ns. Majakan tietä sekä appelsiiniteitä (vähän liikennettä, hienot maisemat, helppo maasto).

Majapaikkana meillä tänä vuonna toimii Hotel Alejandria, El Arenalissa (Playa De Palma). Ensimmäistä kertaa majoitutaan tässä kyseisessä hotlassa. Hintalaatusuhde on kyllä kohdillaan ja puitteet meidän tarpeisiin aivan passelit. Puolihoito takaa säännöllisissä raameissa yllättävänkin monipuoliset aamiaiset että päivälliset. Treenit on helppo rytmittää niiden mukaan. Eipä sitä oikeestaan sen enempää luksusta tarvikkaa, reenaamaan tänne ollaan tultu. 

Reissulle kun lähtee, kannattaa kiinnittää huomiota ainakin majoituksen sijaintiin. Me valittiin tää paikka myös sen vuoksi. Tästä on helppo lähteä ajamaan suuntaan jos toiseen, mäkeen taikka tasaiselle. Eli tarjonta vastaa tarpeisiin hyvin. Lentokentällä oli myös helppo hypätä taksiin ja hurauttaa perille edullisesti.
 Plussana tietty se, että hotelli tarjoaa pyöränsäilytys ja -huoltotilat. Ei tarvi siis nukkua kova pyörälaukku kainalossa.

Kun suunnittelet treenireissua etelään, on oleellista valita paikaksi sellainen joka vastaa nimenomaan omia tarpeita. Reissusta saa hyvinkin raskaan, jos palettiin tulee liian monta liikkuvaa osaa (matkustaminen, logistiikka, majoitus, reitistö, muut palvelut). Kannattaa jo etukäteen hyvissä ajoin suunnitella minne menee ja mitä tekemään. Näin voidaan keskittyä oleelliseen, eli tässä tapauksessa polkemiseen 🚲 😎 👌

Mä tykkään Mallikselta just sen takia, että se tarjoaa hyvät ja monipuoliset treenimahdollisuudet sekä just tähän ajankohtaan on suhteellisen lämpöstä ☀ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti