maanantai 7. maaliskuuta 2016

Final day

Kämpän wifi on pistänyt vähän vastaan aina kun olen ryhtynyt rustailemaan tekstiä tänne, joten reaaliaikaiset päivitykset ovat hävinneet jonnekin bittiavaruuteen. 

Tänään on leirin viimeinen päivä ja on aika pakata kimpsut ja kampsut odottamaan seuraavaa leiritystä etelän maalla. Tuolla ne kamat nurkassa vielä lojuu. Tänään aamuisen treenin jälkeen ollaan kulutettu reippaasti sohvan nurkkaa ja paikallisen korituoleja kahvikupponen kädessä ja vain relattu. Huomenna onkin aikainen lähtö kentälle. Jalkaudun kotikonnuille arviolta puolen yön paikkeilla, joten melkoisen piiiitkä odotus vielä edessä. Luulen, että Alicanten kenttä tarjoaa muutaman hyvän kupposen kuumaa odotellessa ennen koneen nousua taivaalle.

Alkuleiristä tuntui, että aikaa on yllin kyllin riittämiin. Nyt kun tätä hetkeä miettii, niin ihmettelen syvästi kuka on siirtänyt viisareita niin rivakasti eteenpäin. Liekö syynä päivien rutinoituminen vai mikähän lie. Sen verran on kyllä lystiä ollut ja Denia tarjonnut loistavat puitteet leirin läpiviemiseen.

Joka tapauksessa Villas Ferrer Oasis Gavina hiljenee meidän osalta ja lyödään ovet säppiin leveän hymyn saattelemana. Kova treeni sekä ottaa että antaa. Päätän tällä erää tän fiiliksiä kuvaavalla fotolla. Jälkimaininkeja lissää seuraavassa numerossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti