keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Summasummarum

Tässä pientä yhteenvetoa leiristä kokonaisuudessaan mun näkökulmasta!

Leiripäivät: 23.2-8.3.
Ajopäiviä: 12
Ajokilometrit: 1260 km
Nousumetrit: 10349 m
Ajotunnit: 49h
Kokonaistreeniaika (sis. aamu-ja iltajumpat) n. 53h
Aktiivinen kulutus 18600 kcal

Leiri oli SFI:n harjoitusleiri ja sille osallistui yhteensä neljä naiskuskia (Lotta Lepistö, Antonia Gröndahl, Cecilia Aintila sekä minä) ja 4 mieskuskia (Aleksi Hänninen, Jaakko Hänninen, Juho Hänninen ja Petter Mattsson). Leirin vastuuvetäjinä toimivat Juha Aintila ja Teppo Karhu.

Suunnitellut kertymät naisilla olivat 49,5 h / 1335 km. Meidän ohjelma oli puhtaasti määräpainoitteinen ja tavoitteena oli saada monipuolisesti vaihtelevaa maastoa hyödyntäen kilometrejä jalkoihin, sillä osalle meistä leiri oli ensimmäinen etelässä. Toteuttimme siis ryhminä omia räätälöityjä harjoitusohjelmia. Mahdollisuus oli myös oman henkilökohtaisen ohjelman noudattamiseen. Iltaisin pidimme yhteisharjoituksia kehonhuollon merkeissä Tepon johdolla. Teppo antoi hyviä liikevinkkejä, joilla pyöräilijän kroppa, liikkuvuus ja lihaskunto pysyvät vetreässä kondiksessa. Deniassa leireili samaan aikaan myös Fincyclingin porukka ja osan harjoituksista ajoimme heidän kanssaan.

Asuimme kahdessa pytingissä self service- tyylillä. Eli hoidimme kaiken itse. Tällainen systeemi sopii hyvin isommalle porukalle, kun jokainen kantaa oman kortensa kekoon nin ruuanvalmistuksessa kuin puhtaanapidossakin. Aikatauluttaminenkin on vapaampaa, kun ei tarvitse noudattaa tiettyjä ruokailuaikoja tms.

Denia tarjoaa kyllä ihanteelliset harjoitteluolosuhteet. Suht. vakaat sääolot, monipuolinen ja vaihteleva maasto/reitistö sekä sijainti tarjoavat oivalliset mahdollisuudet pyöräilylle. Jos haluu ajaa lättyä taikka mäkeä, vaihtoehtoja löytyy melko runsaasti.

Leiri oli kaiken puolin onnistunut. Kiitos SFI, valmentajat sekä kanssapyöräilijät!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti