maanantai 11. huhtikuuta 2016

14 / 14

Etelän leirtys huipentui lauantaina 180km mittaiseen huitasuun (sis. 3 x 20min vkta). Vielä löytyi saarelta ajamattomia pätkiä. Kuinkas sattuikaan vielä lämmin paiste ja pohjoistuuli iloksemme.


Eilisen vietin matkaten ja uskallan kyllä kehasta, että matka sujui tällä kertaa ilman suurempia kommelluksia. Bueno.

Yhteenveto leiristä:

12 ajopäivää
1400 km
55h (ajotunnit)
Aamutreenit (juoksu+jumppailut) 12x, 30km, 8h
14500 nousumetriä
Aktiivinen kulutus: 20 000kcal
Jako: 5 tehopäivää, 2 lepopäivää, 5 perustreeniä

Ero ensimmäiseen harjoitusleiriin oli tehoharjoittelun määrissä. Ensimmäisellä leirillä päätavoitte oli monipuolisessa pk-harjoittelussa, tällä jälkimmäisellä puhtaasti laadukkaissa lajinomaisissa tehoharjoituksisa. Kilometrejä kertyi kiitettävästi myös jälkimmäisellä jaksolla.

Tämä viikko lasketellaan ja palautellaan leirin rasituksesta. Kalenteriin on merkattu yhden kehittävän treenipäivän lisäksi vain kevyttä ylläpitävää ja palauttavaa harjoittelua. Kyllä eilen oli nihkeää istua koneessa neljä tuntia hikisessä tekonahkapenkissä jomottavilla jaloilla... Tänään palkitsin itseni aamuvarhain raikkaalla aamupyörittelyllä ja KuntoNevassa kokovartalohieronnalla.

Ensi viikonloppuna starttaa sitten kauan odotettu kotimaan kilpailukausi kahdella kevätklassikolla Turussa. Tätä ennen tiedossa on vielä olympiavalmennusryhmän kuntotestit KIHUlla.

Tästä lisää tuonnempana, Ciao!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti