keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Fiilinkejä

Mitä urheilija voikaan muuta toivoa kevennetyllä treenijaksolla, kuin aurinkoa, päikkäreitä, hyvää ruokaa ja fiilistelyä lenkillä? Niillä pärjää aika mainiosti. Paitsi käsijarru haiskahtaa jo melko pistävästi...

Katastrofaalisen kisakauden alotusviikonlopun jälkeen harjoittelua on kevennetty tietoisesti ja vielä ootastellaan tutkimustuloksia, jotta voidaan olla satavarmoja siitä, että kaikki on varmasti okei. Mieli ainakin polttelis jo kisaamaan! Mut maltti on valttia, ainakin niin väitetään.

Kevät etenee pohjoisessa sen verta huimaa vauhtia, että talvivaatteet saapi jäädä kaapin perukoille. Eilen ulkoilutin aika-ajokonetta iltasella ja sen verta lystiä oli, etten edes ehtiny ikuistamaan sitä kaunista ilta-aurinkoa. Aijjai. Nautin täysin siemauksin! 

Vappukin oli ja meni.  Avattiin grillauskausi ja naatiskeltiin pöydän antimista. Viikonlopun kruunasi yhteislenkki maantiekauden avauksen merkeissä Konttaisen lenkillä kotiseuran fillaristien kanssa. Kyllä ne jätkät siellä kirmaili niin kuin varsat kevätlaitumilla. Seura ja keli oli pelkkää priimaa!

Nyt aletaan pikkuhiljaa virittäytymään ens viikon koitoksiin. Mukavaa pyhän aikaa ja tulevaa viikonloppua ja niitä kilometrejä jalkoihin, nautitaanhan näistä kevään aurinkoisista päivistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti