perjantai 24. kesäkuuta 2016

#midnightsummer

Eilinen vuorokausi meni lähes kellon ympäri samoilla silimillä. Täräytin Turusta aamutuimaan koilliseuroopan pääkaupunkiin eli Kuusamoon ja lähes samalta istumalta löysin itseni pyörän satulasta koivet sauhuten innosta. Olin kyllä iha poikki matkan jäljiltä, mut kaikkeen sitä ihminen lykkäytyykin. Edessä oli nimittäin Cycloksen järjestämä yöttömänyön pyöräily, joka käsitti 140 km mittaisem matkan Kuusamosta Posiolle ja Livolle ja sieltä Lohirannan kautta takaisin kirkonkylälle. 

Huisi reissu kerta kaikkiaan ja joka hetken arvoinen. Mitä muuta yhteiseltä reissulta voi toivoa? Loistava keli, mahtavan leppoisa porukka (19 kuskia!!!) nappiin osunut reittivalinta ja yleinen hykerryttävä tunnelma koko matkan ajan. Ajo taittui lähes itsestään ja päästiin nauttimaan kyllä aimo pala koillismaalaista luonnon loistoa, juurikin parhaimmillaan.

Nyt onkin hyvä heittää hieman vapaalle, hyvän ruoan, seuran ja treenien merkeissä. Nauttikaa keskikesän tarjomista elämyksistä ja rentoutukaa! Näihin kuviin ja tunnelmiin:









(BTW! Tsekkaa Snapchatissa rosaliina1!!!)
Täällä Cycloksen kuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti