lauantai 25. kesäkuuta 2016

Tarraa pintaan ja baanalle!

Jos aikaa kuluu paljon pyörän satulassa, niin sitä kuluu myös auton ratin takana. Pääasiallisesti kaikki kilpailumatkat kotimaassa tehdään teitse. Ja täältähän on kisapaikoille matkaa yleensä yhdeltä istumalta ihan riittämiin.

Pelit ja pensselit pitää silloin olla siis priimaluokkaa, ei sitä ihan mihin sattuu omaa takapuolta laske. Vuosien kokemuksella ja lukemattomien autossa matkattujen kilometrien jälkeen, on löytynyt itselle mieluinen vaihtoehto.

Riittävä kompakti koko, ajettavuus ja mukavuus on niitä ykkösjuttuja. Ei se ole ihan sama missä sen 10h per siivu istuu. Isä on sen verta kätevä käsistään, että rakensi reissuautoon muutaman lisämausteen ja nyt se on oikein soiva peli tien päälle. Kaikki se tavarapaljous ei ole kuin nakata kyytiin, ovet säppiin ja lähteä luukuttamaan. Tosipuheessa, pakkaaminen on aiheuttanut sen verta harmaita hiuksia matkan varrella, että tilaa täytyy olla. Yksinkertainen on kaunista, sanotaan. Puolipakettiauto on ollut paras vaihtoehto tähän mennessä; kalusto, työkalut, varaosat, muu sälä mahtuu oikein sopusointuisasti saman katon alle ja vielä turvallisestikin ja ohjaamossa mahtuu oikomaan myös koipia.

Vähän aikaa sitten julkisivu koki myös huomattavan kohennuksen, kiitos siitä Hietalan Markolle!

Make' Style on kuusamolainen yritys, joka tekee auto- ja mainosteippauksia jo lähes 20 vuoden kokemuksella. Yrityksen pääajatuksena on tarjota yrityksille kaikki mahdolliset yrityskuvatuotteet lippalakeista rekka-auton mainosteippauksiin ja mainoskynistä suurkuvatulosteisiin. Kaikki tuotteet ja palvelut toteutetaan suunnittelusta asennukseen asti.

Makestyle Oy
Kaiterantie 3 A 5, 93400 Kuusamo
0400-747028
asiakaspalvelu@makestyle.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti