lauantai 16. heinäkuuta 2016

#mål

Kisaturnee täällä ruotsin maalla jatkui torstaina iltapäivänä kortteliajolla. Sähäkkää ajoa koko kisatohinaa starttipaukusta maaliviivalle asti riitti, kun tykityksiä tuli jatkuvasti ja pidettiin tasaisen kovaa vetoa koko kisan ajan. Sijat meille 6(oma),7,15 ja 53. 

Korttelin jälkeen jatkettiin viimeiselle maantie-etapille, 64km ns. Satumetsäreitillä. Tiukat nousut ja kova tuuli teki tehtävänsä ja porukka repesi. Parin kymmenen kuskin irtiotto piti loppuun asti. Sijat 6,11,16(oma) ja 28.

Tänään tykitettiin viimeinen rypistys, 14km Tempo. Puuskatuuli jatkui ja teki kovat erot kuskien osalta. Sijat 3,12,19 ja 30(oma). 

Lyhyesti ja ytimekkäästi kokonaisuudessaan koko tiimiltä tasaisen vahva suoritus ja parannus edellisvuoteen, sillä voitettiin joukkuekilpailu! 

Tulokset täältä 

Yllätyin kyllä kuinka tämän hetkinen kuntoni kesti koko viikon ajan enemmän kun hyvin. Pystyin jokaisella etapilla tekemään töitä joukkueen eteen, iskemään ja ajamaan irtiottoyrityksiä ylös. Hieman oli epävarmat fiilikset viikon alussa, mutta kallistun nyt positiivisen puolelle. Viikko kisaa tekee enemmän kuin hyvää kunnolle ja suorituskyky nousee tästä varmasti ryminällä. Kotiin lähden paremman itseluottamuksen kanssa, sillä nyt tuli lisää uskoa omaan tekemiseen. Hiukan voi nyt huokaista ja jatkaa harjoittelua hyvillä mielin ja fiiliksillä. Ei ole täysin itsestään selvää, kun lähtee kisaamaan kovempiin kisoihin, kun kisastartteja  ennen tänne lähtöä oli vain kourallinen ja terveystilanne epävakaa. 

Tästä homma jatkuu niin, että kuun vaihteessa ajetaan Hkissä SM-ratakisat ja siitä jatkan matkaa Hollantiin 2,5 viikoksi kisaamaan paikallisia kisoja. 

Mieli korkealla ja ketjut kireällä 🚲 💨  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti