tiistai 27. syyskuuta 2016

Hektistä meininkiä

Tämä viikko on hektistä aikaa, jotta kaikki järjestelyt ovat kunnossa ennen kisareissuun lähtöä. Valmistamalla viikolla keskitytään ainoastaan kammen pyörittämiseen ja yleisen fiiliksen virittämiseen.

Eilen Yle Oulun Ensio Karjalainen teki haastattelun ennakko-odotuksista ja tunnelmista sekä sivuutti samalla tulevaisuuden suunnitelmia. Haastattelu kuultiin Yle Oulun radiossa tänään aamulla n. 7.30, haastattelun lyhyempi että pidempi versio.

Linkit täältä ja täältä.

Niin. Olen suunnattoman otettu ja iloinen saadessani edustaa Suomea ja suomalaista naispyöräilyä maailmalla. Se on taas yksi iso merkittävä steppi tulevaisuutta ajatellen. Niinkuin haastattelussa kävi ilmi, tavoitteena on ammattilaisuus ja siihen tehdään lujasti töitä. Tämä valinta lujittaa uskoa siitä, että oikealla polulla ollaan ja nyt voi lyödä lisää vettä motivaatiomyllyyn. Lähivuosien tavoitteena on jatkaa kansainvälisten kisojen ajamista ja kehittyä kokonaisvaltaisesti pyöräilijänä. 

Konkreettisimpana tavoitteena on tietysti Tokion olympialaiset 2020, mutta välissä on muuan vuosi ja paljon ehtii varmasti tapahtua ennen sitä. Ensi kevään kuviot ovat vielä suunnittelun alla ja neuvotteluissa, mutta lähtökohtaisesti minut nähdään melko varmasti ajamassa enemmän Euroopassa tulevana keväänä ja kesänä. This is the plan. To be continued.

Vielä ehtii kuluttaa pyörän rattaita Suomen kamaralla ja täällä pohjoisen kairalla. Sunnuntaina koristellaan syksy taakse ja siirrytään etelänlämpöön 😎 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti