tiistai 17. tammikuuta 2017

Situation updatedHärreguud! Melko tyrmistyttävää, että täällä on kestänyt hiljaiselo melkein lyhyen ikuisuuden!

Tällä hetkellä kellon viisarit juoksee sitä vauhtia, että on melko sutjakkaasti pitänyt kulkeutua pää kolmantena jalkana tikityksen kintereillä.


Ulkomaillelähtö lähestyy hurjaa vauhtia ja se on pitänyt törmäsen tyttären enemmän kuin kiireisenä. Tekis mieli vuorokauteen repästä tunteja ainakin muutaman lisää. Mistä niitä löytää, anyone ???Olen viime vuoden viimeisen kuukauden ja tämän uuden vuoden parin viikon ajan tanssinut kuin tulisilla hiilillä. Töissä vedellään jo loppusuoralla, hommat pitää saada ansiokkaasti pulukkaan ennen h-hetkeä. Samalla treenitahti sen kuin kiristyy. Aika on kyllä pitkästä aikaa kortilla ja päivien keskellä on todella haastavaa löytää sopivaa rakoa hengähdykseen. Menoa riittää aamusta iltaan. Jaksaajaksaapainaapainaa. Vielä hetki ja loppurutistus ja pääsee vaihtamaan maisemaa.


Reissu mulla starttaa sopivasti ens kuun puolessa välissä, kun päästään Espanjan auringon alle Deniaan SFI:n leirille. Siellä pääsee hinkkaamaan kapearattaisella pari viikkoa, josta suoraan singahdan sitten Hollantiin. Kisakausi alkaa melkein hetimmiten maaliskuun alkupuoliskolla. Tarkoitus oli, että joulukuussa olisi ollut ensimmäinen leiri, vaan se ei olosuhteiden vallitessa käynyt päinsä. Onneksi olen pystynyt täyspainoisesti treenaamaan myös täällä kotimaan kamaralla. 

Kotimaan tiimin nimenvaihdoksen ja yhteistyökumppanin myötä kalustoa on uusittu ja pari viikkoa takaperin repästiin ja käytiin Uudessa-Kaupungissa polkemassa Röret Runt 300-tapahtumassa. En edes aikaisemmin ollut tietoinen kyseisestä tapahtumasta, mutta valmentajan vinkistä päätettiin lähteä polkemaan. Mikä sauma, hyvissä olosuhteissa pääsi testaamaan ja koeajamaan uuden työkalun ja samalla sai hyvin kilsoja kerrytettyä jalkoihin. Kuntoputki Uudessa-Kaupungissa on rapiat kilsan mittainen, nousua kertyy reilu 10m per kierros. Kierros sisältää siis mukavasti ylä-ja almäkeä ja muutaman tiukan vinkkelin. Ajo muistutti pitkää korttelikisaa, kun jatkuvalla syötöllä piti olla hereillä ja painetta polkimissa. Lyhyet ja oivallisesti jaksotetut tauot pitivät kuskin vireessä ja menohalut huipussaa. Kaikkeen sitä lähteekin mukaan ja kyllä voin suositella kyseistä tapahtumaa muillekin. Hauskaa riitti pyörryksiin asti. Pikavisiitti etelään oli myös siinä mielessä mieluinen, kun automatkan ja muutoin luppoajan sai viettää lähesiten kanssa. Kyllä kaikki se aika mitä suinkin vain vähänkään ylimääräistä on, niin mielellään viettää vielä perheen ja kavereiden kanssa.Kotimaan tiimi kantaa muuten siis nykyään nimeä Team Toni&Toni ja mukaan edelliskauden luottokuskien joukkoon ollaan saatu uutta verta. Tästä linkistä pääsee kurkkimaan Toni&Toni-kotisivuille.

Hommat jatkuu edelleen ja lisää uusia juttuja tulossa kun rumba hiukan hellittää ja spekseihin saadaan varmuus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti