keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo... Ja kaikki Syötteelle lystin pittoon!!!

Porvoon ajoista tiimi nappasi vahvalla tekemisellä korkeimman podiumpaikan. Oma jalka ei ollut terävimmillään alkuviikon sairastelun takia, mutta huippufiilis päästä myös kotimaassa kisaamaan oman tiimin tyttöjen kanssa. Ja Porvoon kisahan on kesän yksi klassikoista. Tunnelma on katossa ja vieläpä ihanan kesäinen sää piteli suupieliä ylöspäin.

Sunnuntain Porvoon ajoista lyötiin talla pohjaan ja karautettiin pohjoiseen kotikulmille. Yö meni leppoisasti auton ratin takana. Auringon laskiessa tyhjien tienoiden taakse oli aikaa muistella menneitä. Muuan kilometri näitä teitä on tullut ajeltua ristiin rastiin kisakausien aikana. Ja mitä lähemmäksi kotipitäjän raja tuli, sitä levollisempi mieli kyllä tuli pakko myöntää. Muuan poronkanttura piti hoksottimet hereillä, mutta muutoin sai nautiskellen painella pitkin selkosia. Menneet kuukaudet ovat olleet kaikessa hienoudessaan ja haastavuudessaan merkillisiä ja enemmän kuin hektisiä, mutta ei ole kotia voittanutta. Pieni hengähdystauko tekee terää. Ja pakkohan se on kotikulmat käydä tsekkaamassa. Lumet sentään tajusi haihtua, ettei tarvi kaivella mehtäsuksia enää tälle kesälle.

Tulevana viikonloppuna ajetaan maantiepyöräilyn Suomen Mestaruuksista. Näitä karkeloita et halua missata, joten ilman muuta paikan päälle katsomaan suomalaista pyöräilyn huippuosaamista!

Kisaohjelma löytyy täältä: https://terva-ajot.sporttisaitti.com/sm-tempo-ja-maantie-2017/

Paikallislehtikin kirjoitti aiheesta, juttuun pääsee tästä: http://www.koillissanomat.fi/urheilu/maantiepyorailyn-smmitaleista-ajetaan-pikkusyotteella--mmmitalisti-mukana-6.226.250459.624ff925cfEi kommentteja:

Lähetä kommentti