tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kolmas viikko käyntiin Hollannissa

Early morning ride
Espanjan leirin jälkeen kroppa ja päänuppi sai hyvin tuuletusta (kirjaimellisesti hahah) turisteilun merkeissä ensimmäisen Hollannin viikon aikana. Viikko löysää ja niin sanotusti pään ulkoilutusta fiiliksen mukaan ilman garminia (mitä ei ole stravassa tms niin sitä ei ole tehty vai mite se meni). Äiti tuli hetimiten vierailulle Stolwijkiin osimmoillen, joten viikko kului enempi ja vähempi juurikin turisteilun merkeissä; paikallisia nähtävyyksiä, rentoa hengailua, hyvää ruokaa ja ulkoilua. Sen tietää kun äiti saapuu paikalle, hällä on aina lenkkikamppeet mukana ja niin tällkin kerta. Mutta mikäs sen helpompaa näyttää paikkoja, kun hypät hostin vanhan cityfillarin kyytiin ja lähteä pienelle tourille. Pieni irtiotto arjesta ei tehnyt itsellekän yhtään hullumpaa! 

Lyhytkin tauko ns. tavoitteellisesta treenaamisesta tekee ihmeitä. Palautuminen menneiden viikkojen treeniblokeista toteutui ja hyvällä omalla tunnolla sai hieman niin sanotusti rötväillä. Nyt on ihan eri into piukeena taas treeniohjelmassa kiinni ja valmis tuleviin koitoksiin, kun akut on ladattu.
Gouda

Ihan turistina
Kisakauden avaus häämöttää jo aivan nurkilla. Viime viikonloppuna oli tarkoitus mennä vähän koittamaan jalkaa Amsterdamissa Slotenin viikkokisaan miesten matkaan, mutta se peruutettiin myrskyn vuoksi. Tällä hetkellä joku ihmeen Siperian takatalvi on iskenyt tänne, aivan käsittämättömän kylmät kelit ja tuuli... en muistanutkaan miten kamalaa se voi olla täällä kun soppii aukealla puhaltamaan. Esimerkiksi viime sunnutaina kävin pienellä porukalla heittämässä pitkää pk-siivua ja ihan kaksin käsin sai tangosta pidellä ja koittaa nojata tuuleen ettei lennä tien toiseen laitaan. Voi pojat kuin lystiä oli siitä huolimatta!

Eniveis, kampetta päälle ja hymypyllys ajelemaan. Lumi ja jää ei sentään ole jäänyt maahan pakkasten jälkeen, ei tarvi kaivella hostin ullakon kätköistä luistimia tai suksia. 

Tämä pari viikkoinen vedetään kovia valmistavia treenejä ja ens viikko lasketellaan sitten ennen kauden alotusta. Pistän tähän alle vähän kalenteria, mitä on tulossa lähiviikkoina:

31.3 Volta Limburg Classic (training camp 30.3-1.4)
1.4. Oploo criterium
7.4 Rotterdam criterium
11.4 De Brabantse Pijl 1.1

Edustan täällä siis seuraa ARC Ulysses ja osan kilpailuista ajan Team NH - väreissä. 

Kesä tulee olemaan varsin tapahtumarikas niin hollantilaisen tiimin kanssa että maajoukkuetoiminnan osalta. Lisää myöhemmin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti