tiistai 15. maaliskuuta 2016

Ja vastahan mä palasin...

Viikko sitten palasin yötä myöden silmäpusseineni ja raskain jaloin piiiitkän paluumatkan jälkeen ja tulla tupsahdin keskelle häikäsevää valkeutta. Melkein pääsi unohtumaan, että täällä kotopuolessa on vielä talvi ja korkeat nietokset. 


Viime viikko meni kevyesti palautellen ja kroppaa huoltaen, sillä leirin loppupuolella vanha selkävaiva muistutteli itsestään hieman epämiellyttävällä tavalla. Thanks to Taivalkosken Kuntonevalle ja Mikko Huoviselle, hieronta ja lihashuolto toivat pätevän ensiavun jumiutuneille lihaksille.
Fiilistelin muutamana crossarilla loskakasoissa ja naatiskelin kevään tuulahduksista. Tämä ja seuraava viikko meneekin sitten tehotreenien kanssa painiskellen ja testaten, miten kroppa ottaa erilaista ärsykettä vastaan. Kontrastia pk-jyystöön tosiaan oli melkoisesti kun hyppäsi maantiefillarista crossiin ja piti kyllä todeta, ettei se niin kevyesti liikkunutkaan mitä epsanjan auringon alla.


Mutta eipähän hätiä mitiä! Hyvä että kääntymässä ehdin käymään kotikonnuilla; seuraava treenireissu on bookattu 26.3.-10.4. CAN'T WAIT. 

I want to ride my bicycle, i want to ride my bike...........

Tällä kertaa harjoituspaikkana Palma, Mallorca. Tiedossa tiukkaa tehopainotteista settiä sekä kilometrien kerryttämistä. Valmentaja lähtee sopivasti völjyyn, jotta treeneistä saadaan kaikki mahdollinen tarjolla oleva hyöty irti. 

Kohta taas pääsen mun lempipuuhaan:


Iloisia uutisia tuli myös toisaalta. Eilen kävin pokkaamassa Taivalkosken Vuoden Urheilija 2015 tittelin juhlatilaisuudessa. Kyllä lämmittää mieltä, kun kotipaikkakunnalta löytyy tukea! Iso kiitos siis siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti