tiistai 22. maaliskuuta 2016

#currentmood (Makiaa mahan täydeltä ja muuta jorinaa siihen kylykkeen)

Liekkö syynä lämmittävä aamuaurinko, joka iloisesti kurkistelee varhain sälekaihtimien välistä vaiko sitte muutoin perus hyvä, onnellinen fiilis... kun olen nyt monena aamuna ennättänyt läväyttää luomet ihan virkeästi auki ennen herätyskellon kovaäänistä pirinää. Vaikka viime viikko oli treenien puolesta melekosen kuluttavaa settiä (ja samalla tyylillä jatketaan tällä viikolla torstaihin asti) ja töissä riitti kiirusta, siltikin oon jaksanu pysyä suhteellisen positiivisella mielellä ja virkeänä. Ruokahalukin on aivan mahdoton :D

Viikonloppuna hurrautettiin kotona käymään (minä tietty fillarilla niellen pöllyävää tiepölyä ja innosta puhkuen vastatuuleen) pitkästä aikaa, ihan vapaan viikonlopun kunniaksi. Sen verran tuli latailtua akkuja, etten ole oikeestaan ehtinyt edes ajattelemaan perjantaita sen kummemmin, enkä edes ressaamaan pakkaamista! Sekös onkin jokseennin outoa. Ihan hyvin ehdin torstaina touhuilla työpäivän jälkeen ja kattella reissuun tarvittavat kamppeet kassaan. Sitä se lisääntynyt valon määrä ilmeisesti teettää.

Palatakseni vielä tuohon uneen. Onko muilla ollut muutoksia unen laadussa taikka määrässä, nyt kun kevät tekee tosissaan tuloaan? Viime päivinä ainakin radioaalloilla ollaan keskusteltu kevään aiheuttamista negatiivisista vaikutuksista. Siitä, kuinka keväsmasennus pukkaa päälle ja mieluummin hautaudutaan talviunille jnejne...?

Mä itte ainakin nautin ihan suunnattomasti tästä kevätauringosta, vaikka yöunet ovatkin loppuneet aamulla turhankin aikaisin. On tässä sekin puoli, että ehdin rauhassa nauttimaan kupposen kahavia ja ihastelemaan ikkunasta lumen hupenemista.

Tästä intoutuneena eilettään ilahdutin makunystyröitäni poikkeamalla rutinoituneesta aamupalan makumaailmasta. Tämän hetkinen satokausijuttu taitaapi nimittäin olla mango. Pyöräytimpä siitä siis itselleni oikeen mukiinmenevän aamupalan! Tää on sit kokonaisuudessaa meleko makkeeta, niin puolukoilla ja sitruunoilla saapi vähän kirpsakkuutta sekkaan.

2 dl  Oatlyn mango & appelsiini kauramaitoa (voi korvata jollain muulla nesteellä)
1 skuuppi Leader Soy Protein Cocoa - jauhetta (voi korvata jollain muulla prodejauholla)
1 tl spirulinaa
2 dl puolukoita
puolikas tuore mango
puolikas appelsiini
vastapuristettua sitruunamehua oman maun mukkaan
>> Jos halluupi mukkaan vähän lissää koostumusta ni pistää pikkasen banaania / rahkaa tms vielä mukkaan blenderiin pyörimmään ( ite ne laittanu, kuten kupposen koostumuksesta ehkä voipi huomata)
Smoothietime!

Aamu sai siis arvoisensa aloituksen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti