perjantai 13. toukokuuta 2016

Out of the box

Blogimaailmassa luppoaikaa viettäessäni törmäsin sellaiseen postaukseen, jossa pyydettiin jatkamaan 18 eri aloitusta ja tästä tietty intoutuneena mäkin tekasen sellaisen näin illan ratoksi vähän kevyemmäksi luettavaksi. Niin turhanpäivästä, mut niin hauskaa silti jotenki. Kirjoitin heti mitä tuli ensimmäisenä mieleen. Vähän jotain muutakin!

EN YMMÄRRÄ...tällä hetkellä mistään mittään. Aivot on off-moodissa.

SEURAAVAKSI AJATTELIN...ehkä tekaista itselleni iltapalaa. Tai katsoa leffaa. Tai  katsoa lempparisarjan ennakkojaksot. Tai nukkua. Tai venytellä. Tai noita kaikkea. En oikein ossaa nytte päättää ihan heti. Takapuoli painaa tässä kohtaa vähän liikaa.

VIIME AIKOINA...päikkärit on maistunu. Oon nukkunu / pötkötelly tässä parin viikon aikana varmaan enemmän kuin kahessa vuodessa yhteensä. Onhan se nyt sangen mukavaa ja rentouttavaa. Aina niinku välillä.

EN OSAA PÄÄTTÄÄ...on meleko monesti kuultu mun suusta täll viikolla. Viitaten edelliseen postaukseen. En tienny mitä tehä enkä osannu päättää mikä olis paras ratkasu...mut se siitä.

MUISTAN IKUISESTI...tällä hetkellä mieleen nousee ne tärkeimmät onnistumiset pyöräilyn parissa. Yllättäen. Oon ehtiny näistä fiiliksistä uudelleen niitä hyviä ja positiivisia viboja. Tuulettaminen on ehkä parasta onnistumisentunteen purkamista, heh. Pari kuvvaa on kyllä tästä todistusaineistona mut empähän kehtaa alakaa niitä kaivelemmaan. Jos tullee vastaan ni oitis lävähtää tänne muutama loistokas otos, promise!

PÄIVÄN PARAS JUTTU...oli ehdottomasti se, että oon saanu paljon asioita tehtyä ilman oireilua! Heti aamu käyntiin kevyellä jumppailulla, sitten huushollin siivous, treenipyörän pesu ja nastarenkaiden vaihto sekä iiiiiihanan rentouttava pyörittelyajelu ylhäisessä yksinäisyydessä musat korvissa pauhaten. 

NOLOA MYÖNTÄÄ, MUTTA...oonksmä nolo? Eipä tuu nyt mieleen mitään noloa mitä mä itse olisin tehny tai tekisin tai olis muuten vaan noloa..öööö?

VIIKKO SITTEN... sain rentoutua ja nauttia läheisten kanssa iloisista hetkistä. Mukavaa vaihtelua kaiken kiireen ja härdellin keskellä. Hyvää ruokaa ja seuraa riitti siis. Ja aurinkoa! :) Vietettiin äidin ja tädin yhteissynttäreitä pienellä porukalla. Pitkästä aikaa pääsin myös siskon kainaloon nukkumaan. Terkut Rimulle!

KAIKISTA PAHINTA ON...en osaa sanoa mikäolis ultimaattinen pahin asia. Pahoja asioita mahtuu maailmaan, joten jospa keskityttäis lähtökohtisesti niihin hyviin juttuihin.

SALAINEN TAITONI ON...ossaan kääntää sanan/ lauseen ihan lennosta väärinpäin! :D

JOS SAISIN YHDEN TOIVEEN SE OLISI...ei toiveita saa sanoa ääneen tai tässä tapauksessa kirjoittaa, koska silloin ne ei ainakaan toteudu.

MINULLA ON PAKKOMIELLE... keittiön siivoukseen iha joka ikisen syönnin jälkeen. Inhoan tiskipöydällä notkuvaa vettä ihan yli kaiken. Heilun siis ahkerasti tiskirätin kanssa aina kun ehdin olla kotona.

SÖIN TÄNÄÄN... vaikka ja mitä! Ruoka on monesti hyvvää ja syöminen on meleko kivvaa myös. Aamu alkoi perinteisellä liian löysällä kaurapuurolla ja mustikkabanaanisuklaasmoothiella, jatkoa tää perinnesetti sai lounaalla (värikästä salaattia kaiken moisilla kasviksilla ja vihanneksilla, siemeniä, avokadoa, riisiä, currybroikkua) ja taisin syyä välipalaakin (luumupilttiä, tuoretta mangoa, mulpereita, real siivun broikulla ja kasviksilla) ja lenkin jälkeen päivällinen (keitettyjä miniporkkanoita ja tankoparsaa sitruunaöljyssä, uunibataattia ja punajuurilohkoja ja kylykkeen currychilibroikkua). Vielä tässä pohdin iltapalan kohtaloa. Kahvia on menny muutama kupponen ja sitruunavettäkin tosi reilusti. Voisin elää tällä hetkellä pelkästään mangolla, mulpereilla, bataatilla, punajuurella, herbamarella maustetuilla kurkuilla ja broilerileikkeleellä, oi nam!

ÄRSYTTÄVINTÄ ON...se kun ei saa tehhä mitä haluaa. Tai saa, mutta seuraukset on varmasti sen mukaiset. Ja selvennyksenä tässä kohtaa tarkoitan itseni toteuttamista urheilun kautta. Sekin on ärsyttävää, kun unohdat ottaa kotiintulessasi postin, etkä enä viitsi vaivautua sitä hakemaan.

TEKISI MIELI...huuattaa mussiikkia iha täysiä ja mennä hyppelemään parvekkeelle grillin ääreen. Muuten kyllä onnistuis, mut lämpömittari näyttää ennää +10 ja stereoista ei saa tarpeeksi tehoja irti. Ja ei oo grilliä. Eikä grillattavaa. Seliseli.

MINUSTA ON SÖPÖÄ...this is the hardest part :D Sanotaampa vaikka, että onnelliset ihimiset on söpöjä. Tai näin kevväällä on nähny muutaman pariskunnan ohimennen ja se on söpöä kun on kevättä rinnassa ja hymy huulilla onnellisuuden merkiks.

HÄVETTI...mikäköhän mulla on hävettäny viimeksi? Empä ossaa sanoa. Mulla harvoi kyllä hävettää. Ihan hävettää myöntää se.

OLENKO AINOA, JONKA MIELESTÄ...on kiva lähes joka aamu herätä vapainakin aamuina aikaisin heti kuuden jäläkeen nauttimaan kiireettömästä aamusta ja aamiaisesta? Ja! Tumma kahvi suklaakauramaidolla on ihan pettämätön yhdistelmä ja soppii silloin kun herkkuhammasta kolottaa (varsinkin mulle, joka ei enää lähes koskaan herkuttele).

> Jokainen nyt itseään viihdyttämään ja vastailemaan moisiin alotuksiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti