maanantai 5. syyskuuta 2016

Mitä kuuluu?

Aluksi otti kovasti kupoliin, kun flunssa sotki suunnitelmat kotimaahan paluun jälkeen. Muutamalla lepopäivällä onneksi hellitti siinä määrin, että uskalsi hypätä jo satulaan ja lähteä haistelemaan ulkoilmaa kevyen peekoon merkeissä. Olihan siinä kroppa hivenen ihmeissään. Enpä muista milloin viimeksi jalat on ollu niin juntturassa. Sinkuivat kuin viimesen päälle viritetyt viulunkielet. Hiki tuli pelkästä pyörän selkään nousemisesta. Tauti vei vedon ihan kokonaan pois ja raskas kotiinpaluu siihen kylkeen ei toki kolottavia paikkoja edesauttanut yhtään. Kyllä tuntui puntin mutkassa pienikin mäen typpyrä.

Viime viikonloppuna olisi ollut tarjolla 20km Tempo Ruskolla, vaan piti jättää välistä. Kisatohinaa pääsin maistelemaan onneksi hiukan lähempänä, kun Cyclos yhteistyössä Rukan kanssa järjesti mielettömällä reitillä mtb tapahtuman, Rukatunturiajot. Hienoa oli seurata ruokahuoltopisteellä muiden menoa ja varsinkin sitä, kun kuskit nauttivat Rukan maastojen tuomista oivallisista haasteista.

Omat fillarit ovat päässeet hyvin nyt ulkoilemaan kuskin ohella. Lauantaina ja sunnuntaina kisataan sitten Skoda maantiecupin finaali Kankaanpäässä. Lauantaille tiedossa tempoa ja korttelia sekä sunnuntaille lykätty maantiekisa. Tiimi lähtee täyslukuisena hakemaan pokaalit kaappiin!

Kisojen jälkeen ei vedetäkään henkeä  vaan käytetään kaikki mahdollinen aika vielä maantielle. Kelit täällä pohjoisessa kylmenee koko ajan. Toivon vain, että ei vielä sitä lunta alkais aivan heti nakkelemaan. 

Syksy tulee olemaan kaikin puolin kiireinen. Kotimaan leirityksiä on merkattu kalenteriin muuan kipale. Muuten jatketaan kunnon kehittämistä. Talvi tulee olemaan myös mielenkiintoista aikaa. Uudet tuulet puhaltavat monista suunnista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti