torstai 15. joulukuuta 2016

3 ASIAA

Blogimaailman postauksista kimmokkeen saaneena... Ihan spontaanisti mitä ensimmäisenä tulee mieleen :) Tosin yhden sanan vastaukset ei nyt taida tässä kohtaa päteä..

*3 asiaa, joista pidän...
Just nyt parasta on omat päivärutiinit. Kun ne on järjestyksessä, pysyy homma hyvin hanskassa. Bonarina valmiiksi keitetty aamukahavi ja lehti iha hissukseen omassa rauhassa kaiken hektisyyden keskellä, sitä ei voita mikkään. Tällä hetkellä pidän eniten siitä, että joka aamu voi herätä tietäen miksi pomppaa sieltä sängyn pohjalta kukonpierasun aikaan. Kolmas juttu, ilman Spotifyn soittolistaa ei tuu toimeen eikä lähe päivä käyntiin.

*3 asiaa, joista en pidä...
Inhoan ylikaiken märkiä sukkia ja lenkin jälkeistä hikeä :D Se tunne kun tulet sisälle pakkasesta kolmen paksun vaatekerran kanssa.. hrrr. Hienohelema :D Kolmas asia, joka pistää veden kiehuun, on kun villasukat on hukassa. Ilman niitä ei vaan voi nukkua ja aamulla ärsyttää kylmä lattia paljaiden jalkapohjien alla.

*3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna...
Paras kombinaatio ehkä ikinä vapaana viikonloppuna (mun viikonloppu on yleensä pe ja la, sunnuntaina alkaa arki, koska työt): loistavaa ruokaa, seuraa ja tottakai treeniä!

*3 asiaa, jotka osaan...
Taas päästään siihen, että suomalaisten on hankala kehua itseään. Mutta häätyy sen verran osata kehasta itteään kun on jostain asiasta ylpee. Mä osaan hienosti aikatauluttaa ja olen harvoin jos koskaan myöhässä. Osaan tehdä hyvää ruokaa (mene ja tiedä, ainaki omasta mielestä, koska kukaa ei koskaa syö mun ruokia xD). Kolmatta ei iha just nyt heti tuu mieleen. Laitan tähän heti sen puuttuvan palasen kun hoksin itseltäni löytyvän jonkin supertaidon.

*3 asiaa, joita en osaa...
Ruoanlaitosta tuli mieleen, että en osaa leikata mangoa. En ikinä saa sitä kivestä irti... Vinkkejä otetaan vastaan hei! En osaa kävellä käsilläni enkä puhua esimerkiksi saksaa.

*3 asiaa, jotka haluaisin osata...
Hmmm.. Tää on hieman kinkkinen. On paljon sellaisia asioita, joissa haluaisi olla parempi. Paljon on myös taitoja, joita haluaisi kehittää aina vaan paremmaksi. Mainittakoon tässä kohtaa täydellinen kyykkäystekniikka, koska sen oppimisesta olis paljonkin nyt hyötyä. 

*3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
Pitäisi on ikävä sana. Sen vois vaikka korvata esim. Kolme asiaa, jotka voisin/saisin tehdä. Mitään ei ole pakko tehdä, kyse on omasta mielenkiinnosta ja halusta (okei, unohdetaan esim. laskujen maksaminen ja kaupassa käyminen, koska se nyt vaan täytyy tehdä). Nyt just mulla pitäis lmennä täyttää juomapullo, koska jano (vaan kun takapuoli painaa liikkaa ja väillä on ihan kiba istuakkin hetken paikallaan) ja illalla olis hyvä tehä vähä kehonhuoltoo. Kauheita paljastuksia.

*3 asiaa, joista stressaan...
Olen aktiivisesti pyrkinyt vähään kanssakäymiseen tuon stressin kanssa, mutta aina vaan se tuppautuu kylään ihan ilman kutsua. Eniten stressiä aiheuttaa yleensä kiire ja pienet rästihommat. Ainahan sitä stressiä on pienesti asiasta jos toisesta. pikkuressi ei oo pahitteeks, mut auta armias jos pääsee menee kuppi nurin.. 

*3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...
Sauna, vihreä tee ja musiikki. Perfect!

*3 asiaa, joista puhun usein...
Treeni, ruoka, treeni..... :D

*3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle...
Jumppapirkon perussetti, eli trikoot/lökärit, huppari ja kaiken kruunuksi tennarit, tietty!

*3 asiaa, joita en pue päälleni...
Pakko vastata, että farkut, mekko ja korkkarit. Tai toki puen, mutta... Ei oo mun juttu, koska pidän käytännönlähöisyydestä. Tietty tykkään välillä pynttäytyä ihimisten ilimoille, mutta arjessa turvaudun helppoihin ja mukaviin asuratkaisuihin. Ihana rakas siskoni jaksaa mua muistuttaa mua mun junttiudesta, mutta osaan myöskin repäistä ja muistan vilkaista peiliin ennen uloslähtöä.

*3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
Jos tässä viitataan materiaan niin... uudelle TT-fillarille olis varastossa passeli paikka. Ja öö.. en mä halua hankkia mitään sen suurempaa, sitten vasta kun on akuutti tarve jollekin hyödylliselle härpäkkeelle. 

*3 asiaa, joista unelmoin...
Huippu-urheilu-urasta (mikä sanahirviö), Espanjaan lähdöstä sekä tulevasta kesästä.

*3 asiaa, joita pelkään...
Nyt pittää hetki ihan tuumailla. Ei ole oikeestaan olemassa sellaista asiaa, joka pelottais niin paljon, että se hallitsis jotenki negatiivisesti omaa mielentilaa. Ainahan välillä sellaisia ohimeneviä pelonhäivähdyksiä tulee, mutta oikeastaan ei ole sellaista yhtä taikka kolomea konkreettista asiaa, jotka pistäis selkäpiin karmimaan. Oon pelänny pimeää (tää nyt on aika perus) ihan junnuna ja siel vaanivia mörköjä.

*3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
Sama vastaus kuin unelma-kohdassa.

Semmosia tällä kertaa.

BTW, vaikka se Epsanja houkkuteekin jo, silti on saatu tääl pohojosessa kirpakasta pakkasesta huolimatta nautiskella upeista maisemista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti