keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Back in business

Niin se aika meni loppujen lopuksi kuin siivillä. Maltoin mieleni ja vedin lonkkaa oikeastaan koko off-viikon vaikka meninkin välillä pitkin seiniä kun ei saanut kunnolla purettua ylimääräistä energiaa. Onneksi työrintamalla sai sopivasti aktiviteettiä, että kroppa pysyi jokseenkin vireessä. Käytin kaiken ajan hyödyksi ja vapaapäivinä tuusailin kaikkea muuta mahdollista. Kävin pikareissun lappiin moikkaamassa kavereita ja hoitamassa opiskeluasioita. Vatsalihakset nauroin kipeeksi ja hemmottelin itseäni laatuseuralla ja hyvällä ruoalla. Aiai, kyllä tuli mukavasti lisävirtaa ja korvien väli sai kaipaamansa nollauksen.


Viikko oli siltikin henkisesti raskas ja se sitten purkautui viime viikolla... Työkiireet ja muu ressi veti kropan viime viikolla ihan piippuun, joten päätin sitten kylmäpäisesti aloittaa treenaamisen tooooooosi kevyesti. Kyllä täytyy todeta, että kaks viikkoa semilepoa teki enemmän kuin hyvää!

Nyt on taas täysi tohina päällä, niin treenien puolesta kuin myös työrintamalla. Tahti sen kuin vain kiihtyy ja joulua kohden mennään rytinällä. Kyllä tätä on jo kaivannutkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti