torstai 9. maaliskuuta 2017

3..2..1!

Damin lentokentällä riitti ihmisiä tungokseksi asti ja sai siinä pohojosen tyttö hetken taas pyöritellä silimiään kun pääsi ihmisten ilimoille. Aina yhtä iloinen ja pirteä host oli vastassa odottamassa. Stolwijk on juuriki samanlainen mitä muistinkin. Viime elokuiset muistikuvat vilisi verkkokalvoilla kun saavuttiin lähemmäksi määränpäätä.

Stolwijk on rapiat 5000 asukkaan maakunta Etelä-Hollannissa. Majapaikkaani pidän joukkueen yhden huoltajan luona. Täällä on kaikki tarvittava; palvelut kävelymatkan päässä, rauhallinen asuinympäristö, hyvät treenimahdollisuudet ja yhteydet. Mitäpä muutakaan sitä tarvii. Eihän tämä perinteinen huviretki tottavieköön ole. En viihdy kovin kauaa järjettömän kokoisissa miljoonakaupungeissa vaikka hyvinni sopeutuvainen persoona olenkin. Meitsi diggaa tästä maaseudun rauhallisuudesta. Tuskin tulee sopeutumisvaikeuksia. Nyt on jo melkoisen kotosat oltavat. Kelit on melko vaihtelevat; sataa, tuulee ja on melko koleaa. Perus Suomen kesä. Vaan en valita, pääsee ajamaan kapearattaisella, siksihän tänne on ylipäänsä tultu. Muahh, melkein jo oli päässyt unohtumaan mitäs tarkoittaa the dutch crosswind.

Tämä viikko menee ihan puhtaasti palautellessa leirin rasituksista ja totutellessa asuinympäristöön. Siitä se pikkuhilljaa arkirytmi alkaa muokkautumaan ja varsinainen ohjelma alkaa rullaamaan ensi viikosta lähtien. Lauantaina on sitten kauden avaus (!!!!) ja homma jatkuu sunnuntaina. Vielä ei isompaa kutinaa ole vatsanpohjassa, mut voipi hieman puntti tutista lähtöviivalla. Kauden aloitus on aina jännä paikka. Ravistellaan ne apinat selästä ja eikun tuumasta toimeen.

Käytiin tossa kisakalenteria hiukan läpi ja melko totisen kiireiseltä näyttää. Eipähän tuppaa olemaan tekemisenpuutetta. Tarkoitus on nyt ajaa monipuolisesti kisoja järkevässä suhteessa. Tämä on kuitenkin mulle ensimmäinen kausi, jonka aloitan näin aikaisin. Ja kyllä, intensiivisin. Innolla odotan myös timikavereiden näkemistä viikonloppuna.

Lähiviikkojen kisat:

*11.3 Omloop van Strijen (Belgia)
*12.3 Drentse 8 van Westerveld V 1.2
*18.3 Oud Vossemeer, Criterium V
*29.3 Gooik Pajot Hills Classic V 1.2 Omloop (Belgia)
*1.4 Eijsen Volta Limburg Classic V Omloop
(*8.4 Rotterdam Criterium V)
(*9.4 Kessel Criterium V)
*17.4 Ronde van Gelderland V
*22.4 's-Heerenhoek EPZ Omloop van Borsele V 1.1


Ready, steady....GO!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti