perjantai 28. huhtikuuta 2017

Week #8

Alkuviikosta pyörähti käyntiin uusi kolmen viikon treeniblokki. Tästä jaksosta kun selviää niin hyvä olis. Vielä keskitytään kisakunnon kehittämiseen, sopivassa balanssissa tehoja, kovia kisoja ja huolehditaan myös palautumisesta sopivassa suhteessa. Tämä eka viikko on tarkoitus ottaa hieman lunkimmin, jotta edelisestä blokista palautuisi varmemmin. 


Viime viikon 22.4 UCI 1.1-startissa oli kyllä harvinaisen paska jalka, ei sitten kulkenut ei millään. Alkupuoli kisasta sujui mallikkaasti, vaan sitten nousi seinä vastaan. Kieli ihan selvästi väsymyksestä, kun ei vain yksinkertaisesti saanu tehoja kropasta ulos. Kisa oli siis EPZ Omloop van Borsele ja kyllä ennakkoon kuullut kauhuskenaariot kisan kovuudesta pitivät harmillisesti paikkaansa. Jäätävän tuuliset olosuhteet avoimella tasamaalla teki kyllä tehtävänsä; tällä kertaa Törmäsen tyttärellä oli tooooodella huono päivä ja kohtaloksi koitui DNF. Mitäpä sitä turhia selittelemään, ei kulkenut niin ei kulkenut.

Vedin tuossa pari päivää ihan kevyttä lenkkiä ja muistin oikein huolella venytellä ja jumppailla, vaan kyllähän ne housunpuntit tuntu kovin raskilta. Mutta eipä siinä mitään, eilen torstaina eli Kuninkaanpäivänä sitä oltiin taas starttiviivalla, 54 ste Oranje Ronde van Enkhuizen, 45km kansallisen cupin korttelikisa. Reilu kuutisenkymmentä muija li viivalla. Hieman reitistä tuli mieleen Suomen kevätklassikko TS-kortteli; liukasta mukulaa, siltoja, tiukkoja kurveja, pitkää suoraa ja mäentyppyrää oli ahdettu reilun kilsan mittaiselle kierrokselle. Ja tokihan vettä ja raekuuroja oli juuri ennen starttia, joten pinta oli melko liukas.. Tavanomaisesta poiketen matkan lyhyys teki sen, että heti startista asti tuli iskuja. Siellä mentiin kieli vyön alla, mutta hyvin pystyin seuraamaan keulaa. Massakiri ja sija 20. Onnistunut kisa, hyvä fiilinki jäi. Ja ellen ihan kuvittele omiani, kroppa sai kunnon shokkiherätyksen.
Photo:HPwielerfotografie
Sunnuntaina menen Goudan omalle harjoitusradalle ajamaan elitemiesten mukana harjoituskisan ja ensi viikolla 6.5 Ronde van Zuid-Oost Friesland Omloop (National cup) ja 7.5 Trofee Marten Wynants Omloop UCI 1.1.

---
Tällä viikolla on kyllä tullut touhuiltua muutakin. Keskiviikkona repäisin ja harrastin paikallista kulttuuritoimintaa taidenäyttelyn merkeissä. Mentiin hostin ja hänen ystävänsä kanssa Den Haagiin Gemeentemuseumiin katsomaan Rumoer in da Stad-nimistä taidenäyttelyä. Harvemmin on missään museoissa tullut kierreltyä, joten tämä kokemus oli enemmän kuin tervetullut!
Vappuhulinoita en sen kummemmin vietä. Huomenna mennään tiimikavereiden kanssa kylpylään nautiskelemaan ja rentoutumaan. Vihdoin pääsee SAUNAAN yayayayayyyyyyayayayyaayay!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti