keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Week#6

Ei sitä kovin pitkäksi aikaa sinne kuopan pohjalle niitä kiviä jääty narskuttelemaan. Helevetinviikon pettymyksistä selvinneenä viime viikon fiilikset kilpailivat auringonpaisteen kanssa. Annoin itselle vähän pidempää siimaa. Vedin treenien suhteen hieman kevyemmin ja annoin kropan ja mielen palautua menneiden viikkojen ryykelistä. Rauhallisia aamulenkkejä, kehonhuoltoa, kevyttä rullailua fiilistellen fillarin kanssa ja mukavia päiväretkiä.


Viime lauantain 8.4. kilpailussa koettiin onnistumisen hetkiä. 60km criterium oli päivän menu. Kisa ajettiin Rotterdamissa suljetulla harjoitusradalla, joka haastoi teknistä taituruutta ja ajosilmää. Kaikkinensa 63 kilpailijaa starttasi matkaan. Olimme vahvalla kokoonpanolla liikkeellä ja meidän keltaharmaita värejä vilahteli keulassa harvasen hetki. Kisassa tuli paljon iskuja ja irtiottoyrityksiä ja välikirit pitivät kuskit ahneina. Ketään ei päästetty pakoon, vaan aina joku meidän joukkueesta irtaantui takaa-ajoon tai itse oli järkkäämässä irtiottoja, itse mukaan lukien. Aktiivinen työskentely keulalla tuotti tulosta ja viimeisille kierroksille meiltä karkasikin yksi ajaja kahden muun kanssa ja se piti loppuun asti. Tiimille voitto ja itselle henkilökohtainen onnistuminen: välikireissä sijat 1. ja 4 sekä lopputuloksissa 14. Jalka toimi  moitteettomasti ja koko joukkueelta mahtava suoritus.

Pieni nollaus ja time-out teki sekä mielelle että kropalle ihmeitä. Tästä homma jatkuu sangen tiiviinä eteenpäin.
Seuraavat kisat ovatkin jo aivan nurkan takana:

15.4. Omloop Diegem (Belgia, National)
17.4 Ronde van Gelderland Omloop (Hollanti, Clubcompetition)
22.4 EPZ Omloop van Borsele Omloop (Hollanti, UCI 1.1)
23.4 Criterium (Hollanti, National)
27.4 Criterium (Hollanti, National)


Pientä turistimeininkiäkin on tullut harrastettua. Viime sunnuntain kisa peruuntui, joten heitettiin hostin kanssa fillarit takakonttiin ja kurvailtiin tulppaanit mielessä pitkälle sunnuntaiajelulle. Ajeltiin Sassenheimin ja Noordwijkin alueella. Kyllä siinä pää pyöri kuin pöllöllä. Mitä muutakaan sitä olisi voinut reissulta toivoa, kuin aurinkoa, upeita maisemia ja reittejä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti