maanantai 15. toukokuuta 2017

PÖLKKY - STRONG WOOD

Urheilullisten tavoitteiden lisäksi missioni on olla esikuvana kaikille niille, jotka tavoittelevat unelmiaan, ikään, sukupuoleen taikka lajiin katsomatta. Olen ylpeä juuristani ja siitä mistä olen lähtöisin. Tätä seikkaa ei voi liiaksi edes korostaa. Paikallisuuden ja sen monimuotoisuuden korostaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Tottakai oman paikkakunnan ominaispiirteitä haluaa tuoda esille kotipitäjän rajojen ulkopuolelle lähtiessä. Niin kuin sanottu; tyttö voi lähteä pohjoisesta, mutta pohjoinen ei tytöstä.  Esimerkiksi minulta kysytään useastikin ulkomaan kisareissullani, että millainen on pohjoinen ja mitä siellä on. 

Monimuotoiset yhteistyötahot auttavat osaltansa huikealla tavalla urheiljan uran etenemisessä. Mutta samalla urheilijalla on itsellään myös paljon annettavaa myös yritysmaailmaan sekä muille tahoille. Tuki, kannustus ja uskominen antaa tarvittavaa lisäpotkua. Ilokseni olen huomannut, että kotipuolessa juurikin näitä löytyy.


Uusi yhteistyökumppanini on Pölkky Oy


"Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-konsernin sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaan puuraaka-ainealueen keskellä Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Tuotannostamme 70 % on mäntyä ja 30 % kuusta. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos.

Työtä tehdään nykyaikaisella tuotantoteknologialla perinteitä vaalien. Nykyaikaiset, tehokkaat laitokset pitävät puutuotteidemme laadun korkeana myös jatkossa. Yrityksellämme on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Tavoitteenamme onkin toimittaa asiakkaillemme juuri sellaisia tuotteita kuin he haluavat."


Yritykseen pääset tutustumaan kattavasti eri kanavilla:


Kotisivut

Facebook


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti